Ortak Programdan Diploma Programlarına Geçiş İlanı

1. Ortak programda 3. Dönemi tamamlayan öğrenciler, başarı koşulu aranmaksızın fakülte ortak programları içinde yer alan diploma programlarına geçmeye hak kazanırlar.

2. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda 4. ve daha üst dönem öğrencileri 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz dönemi başında Akademik Takvime uygun olarak farklı bir tercihleri olmadığı takdirde daha önce ders aldıkları diploma programlarına geçişleri yapılacaktır.

Diploma Programları

Mühendislik Programları

Bilgisayar Mühendisliği

Biyomühendislik

Gıda Mühendisliği*

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Endüstri Mühendisliği

Genetik ve Yaşam Bilimleri Programları

Bitkisel Üretim ve Teknolojileri*

Moleküler Biyoloji ve Genetik

İktisadi ve İdari Programlar

Ekonomi

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik

Yönetim Bilişim Sistemleri

*Bitkisel Üretim ve Teknolojileri ya da Gıda Mühendisliği Bölümlerini seçen öğrencilere söz konusu bölümlere geçiş yaptıkları tarihten itibaren bölüm tercih bursu ödenmeye başlanacaktır.

Başvuru Tarihi
Ortak Programdan Diploma Programlarına geçiş için başvurular 5 Eylül 2022 Pazartesi – 9 Eylül 2022 Cuma tarihleri arasında Başvuru Formu ve not döküm belgesi (transkript) ile Fakülte Dekanlıklarına elden yapılacaktır.

Başvuru Formu için tıklayınız.

Not:

• Posta ile başvurularda gecikme olması durumunda sorumluluk öğrenciye aittir.
  • Başvuruda bulunan öğrenciler, başvurunun sonuçlanmasını beklemeden tercih ettikleri diploma programının derslerine devam edeceklerdir.

Başvuru Adresi: Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi
Melikşah Mah. Beyşehir Cad. No:9 42080