Kayıt Yenileme ve Ders Kayıtları

2019-2020 Öğretim yılı Güz yarıyılı kayıt yenileme ve ders kayıtları 16 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak 27 Eylül 2019 Cuma günü sona erecektir.

2019-2020 Öğretim Yılında Yeni Kayıt Olan Öğrencilerin Ders Kayıtları

Yeni kayıt olan öğrencilerimizin ders kaydı sistem üzerinden Üniversitemiz tarafından yapılacaktır.
Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz Öğrenci İşleri Bilgi Sistemine (OBS) giriş yapacaklar, bu sistemde yer alan ders kayıt ekranından sorumlu oldukları, öğrenim görecekleri dersler hakkında bilgi edinebileceklerdir. (Ders kayıtları sona erdikten sonra)
Öğrenci İşleri Bilgi Sistemine (OBS) giriş bilgileri aşağıda yer almaktadır.

obs.gidatarim.edu.tr adresine gidiniz
Kullanıcı Adı: Size verilen öğrenci numaranız,
Şifre: T.C. Kimlik Numaranızın ilk 5 hanesi.
Sisteme giriş yaptıktan sonra, sistem bilgilerinizi güncellenmenizi isteyecektir. Güncelleme yapmadan herhangi bir işlem yapamayacaksınız.

Halen Okumakta Olan Öğrencilerimizin ( 2019-2020 Öğretim Yılından Önce Kayıt Yaptıran) Kayıt Yenileme ve Ders Kayıtları

Burslu öğrencilerimiz doğrudan; indirimli ve ücretli öğrenim gören öğrencilerimiz ise (Üniversitemiz web sayfasında yer alan ücret sorgulama ekranından sorgulama yaparak) öğrenim ücretlerini ödedikten sonra danışmanlarının önerileri doğrultusunda ders kayıtlarını mesai saatleri içinde bulundukları yerden Üniversitemiz Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapabileceklerdir.

Öğrenci otomasyon sistemi üzerinden ders kaydı yapılmasına ilişkin açıklayıcı bilgi için tıklayınız.